Projecten

Geschreven op

Restauratie zeilschip Berrona

Een aantal jaren is er hard gewerkt aan de restauratie van de Berrona, een 15 meter lang schip wat is vervaardigd uit ferrocement (cementmortel op een bewapening van betonvlechtwerk en kippengaas) De restauratie werd uitgevoerd door vrijwilligers, langdurige werkzoekenden...

Lees meer

Geschreven op

Nieuwe materialen Scouting Raboes

Klimmen, abseilen, kabelbanen en afgeleide activiteiten zijn een spectaculaire en grensverleggende aanvulling op het reguliere spelaanbod van Scouting. Bij klimactiviteiten voor (jeugd)leden staat veiligheid voorop en daarvoor is goed materiaal noodzakelijk.

Lees meer

Geschreven op

Power against Duchenne

Het P.A.D. team uit Huizen (Power Against Duchenne) heeft in september 2017 de sponsortocht Duchenne Heroes gefietst om geld in te zamelen voor onderzoek naar de, tot nu toe, ongeneselijke ziekte van Duchenne, een progressieve spierziekte waarbij het spierweefsel steeds v...

Lees meer

 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2023 Westland Familie Fonds
Website door Hippit