Projecten

Geschreven op

Opening Westland Park

Wat een onbestemd stukje groen was aan de Zuiderzee, is nu omgetoverd tot een klein parkje met bloemen en bankjes. Ter ere van haar vijfentachtigste verjaardag schenkt het naastgelegen Westland Kaas het parkje aan Huizen. Lees verder op de pagina van Gooi en Eemlander:

Lees meer

Geschreven op

Familiebedrijf viert 85-jarig bestaan

Westland Familie Fonds schenkt Huizen een openbaar park. Het Huizer familiebedrijf Westland Kaas, bekend van de merken Old Amsterdam en Maaslander, vierde afgelopen jaar haar 85-jarig bestaan! Ter gelegenheid van dit heuglijke feit, presenteert het Westland Familie Fonds...

Lees meer

Geschreven op

Restauratie zeilschip Berrona

Een aantal jaren is er hard gewerkt aan de restauratie van de Berrona, een 15 meter lang schip wat is vervaardigd uit ferrocement (cementmortel op een bewapening van betonvlechtwerk en kippengaas) De restauratie werd uitgevoerd door vrijwilligers, langdurige werkzoekenden...

Lees meer

Geschreven op

Nieuwe materialen Scouting Raboes

Klimmen, abseilen, kabelbanen en afgeleide activiteiten zijn een spectaculaire en grensverleggende aanvulling op het reguliere spelaanbod van Scouting. Bij klimactiviteiten voor (jeugd)leden staat veiligheid voorop en daarvoor is goed materiaal noodzakelijk.

Lees meer

 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit