Nieuw Ipads voor stichting Droomboom

Versa Welzijn vroeg een bijdrage van het WFF voor de inrichting van de achtertuin van ‘t Vuronger in Huizen. ‘T Vuronger is een wijkcentrum waar o.a. wekelijks activiteiten voor ouderen worden georganiseerd. Iedere maandag wordt er een lunch verzorgd voor ouderen.  Vrijwilligers hebben de achtertuin opgeknapt met een bijdrage van het WFF. Bij mooi weer, kunnen de deelnemers nu heerlijk buiten zitten genieten van de mooie tuin!

Zorgcentrum Vivium De Bolder in Huizen bestaat dit jaar 50 jaar. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau! De fondsenwerving van Vivium heeft een aantal stichtingen gevraagd of zij gezamenlijk wilden bijdragen aan een Qwiek Melody. Dit is een interactieve muziekzuil, speciaal ontwikkeld om mensen met dementie te stimuleren meer te bewegen. Het Westland Familiefonds heeft hier gehoor aan gegeven.

Stichting De Droomboom in Blaricum had een aanvraag ingediend voor een bijdrage voor de aanschaf van nieuwe Ipads. De Droomboom is een behandelcentrum voor jonge kinderen met autisme en ontwikkelingsachterstand. Voor materialen is De Droomboom afhankelijk van donaties en sponsoring. De IPads worden gebruikt als leer- en communicatiemiddel voor de kinderen. De Droomboom was ontzettend blij met de bijdrage van het WFF.

De Stichting Kinderboerderij in Huizen had geld nodig om de plateaulift te vervangen door een stoeltjeslift voor de Zorgboerderij. Op Zorgboerderij kunnen 5 dagen per week 8 mensen met lichamelijke of geestelijke beperking genieten van hun dagbesteding.  De plateaulift werd nooit gebruikt, maar er was wel behoefte aan een traplift voor de mensen van de dagbesteding die slecht ter been zijn. Het WFF heeft bijgedragen aan de kosten voor de vervanging.

De heer Ruud Hehenkamp uit Huizen heeft in eigen beheer een gedichtenverzameling uitgegeven, om 41 kunstwerken en monumenten in Huizen uit te lichten. Het doel is om van de opbrengst van de verkoop hiervan een bedrag bijeen te brengen voor het herstel van een kunstwerk, nl. de kerkdeur van de Molukse kerk. Het WFF heeft bijgedragen aan de drukkosten van deze bundel.

 

Naar het overzicht
 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit