Projecten

Geschreven op

Voedselbos Huizen plantdag

Voedselbos Huizen De Stichting Voedselbos Huizen had plannen om in een deel van het Stadspark in Huizen een voedselbos en pluktuin te realiseren en te beheren. Een voedselbos is een door mensen ontworpen productief ecosysteem, naar het voorbeeld van een natuurlijk bos.

Lees meer

Geschreven op

Muziekvereniging St Caecilia blij met nieuwe snares

In mei was er door Olga Dol een dagtrip naar de Keukenhof georganiseerd voor een groep van 90 Oekraïense vrouwen en kinderen, met taalmaatjes als begeleiders. Deze groep vrouwen en kinderen verblijven in een hotel in Huizen. Dit was een fijn verzetje voor de groep.

Lees meer

Geschreven op

Duofiets voor de bewoners van de Oude Pastorie

De aanvraag van voetbalvereniging SDO in Bussum, ontvingen we al begin 2020. Er zou in maart 2020 een veiling worden georganiseerd voor de stichting Support Casper. Deze stichting doet onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker.

Lees meer

Geschreven op

Nieuw Ipads voor stichting Droomboom

Versa Welzijn vroeg een bijdrage van het WFF voor de inrichting van de achtertuin van ‘t Vuronger in Huizen. ‘T Vuronger is een wijkcentrum waar o.a. wekelijks activiteiten voor ouderen worden georganiseerd. Iedere maandag wordt er een lunch verzorgd voor ouderen. Vri

Lees meer

 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit