Duofiets voor de bewoners van de Oude Pastorie

De aanvraag van voetbalvereniging SDO in Bussum, ontvingen we al begin 2020. Er zou in maart 2020 een veiling worden georganiseerd voor de stichting Support Casper. Deze stichting doet onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker. Door corona was de veiling uitgesteld naar het najaar van 2022. Het Westland Familie Fonds had 2 grote Old Amsterdam kaaswielen voor de veiling gedoneerd. (foto veiling)

De Matthäus Passion Huizen had ook al in 2020 een aanvraag ingediend voor sponsoring. Na drie keer uitstel, heeft de uitvoering uiteindelijk op woensdag 5 april 2023 plaats kunnen vinden in een uitverkochte Nieuwe Kerk in Huizen. (bedankbrief)

Bewegen en samen er op uit! Deze mogelijkheid biedt de duofiets voor de bewoners van De Oude Pastorie in Huizen, die is aangeschaft met behulp van een bijdrage van het Westland Familie Fonds. (foto)

De Taptoe in Huizen is op Koningsdag een klassieker, waar mensen uit de wijde omgeving op af komen.  Mede door de bijdrage van het Westland Familie Fonds kon dit evenement weer worden georganiseerd. (foto)

Voor 2023 zijn er nog meer toezeggingen gedaan, o.a. aan de Zonnebloem, De Stichting Vaarwens en het Huizer team voor Power Against Duchenne. Als je in je omgeving iets hoort waarbij het Westland Familie Fonds zou kunnen sponsoren, laat het ons weten of bezoek de website die we sinds kort hebben voor meer informatie: www.westlandfamiliefonds.nl.                                                                                                                

Naar het overzicht
 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit