Westland Familie Fonds ondersteunt Kinderen in Nood

Een transport met hulpgoederen voor Roemenië en Hongarije van Kinderen in Nood is door het WFF financieel ondersteund.

Het is een van de vele voorbeelden van projecten die elk jaar een beroep doen op het WFF  voor financiële steun.

Andere voorbeelden van projecten die in het afgelopen jaar 2022 een bijdrage hebben ontvangen zijn o.a. de Stichting Huizer Botters voor de aanschaf van een jeugdbotter, de zorginstelling “De Oude Pastorie” voor de aanschaf van een duofiets, de stichting Kinderboerderij Huizen voor de aanschaf van een plateaulift en de Vogelvereniging Vogelvreugd voor hun jaarlijkse vogelshow. Een bijzonder moment was de overdracht eind mei 2022 van het door het fonds gefinancierde Westlandpark, gelegen aan de Zuiderzee, aan de Gemeente Huizen ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan van het familiebedrijf Westland Kaas.

Sinds het uitbreken van de coronapandemie in 2020 zijn er minder aanvragen binnengekomen dan in een normaal jaar gebruikelijk is. Het coronavirus heeft een groot deel van het sociale en maatschappelijke leven stil gelegd.

Nu deze activiteiten weer op gang komen wil het WFF  verenigingen en andere organisaties aanmoedigen, gebruik te maken van de mogelijkheden die het WFF biedt om initiatieven en projecten financieel te ondersteuning.

Naar het overzicht
 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit