Restauratie zeilschip Berrona

Een aantal jaren is er hard gewerkt aan de restauratie van de Berrona, een 15 meter lang schip wat is vervaardigd uit ferrocement (cementmortel op een bewapening van betonvlechtwerk en kippengaas) De restauratie werd uitgevoerd door vrijwilligers, langdurige werkzoekenden en mensen met een maatschappelijk achterstand. Na de restauratie is de Berrona op 9 juni 2018 weer feestelijk te water gelaten en wordt het ingezet voor dagtochten met sociaal maatschappelijk zwakke groepen, zoals chronisch zieken, of mensen/kinderen met een beperking om deze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Berrona

Naar het overzicht
 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit