Nieuwe materialen Scouting Raboes

Klimmen, abseilen, kabelbanen en afgeleide activiteiten zijn een spectaculaire en grensverleggende aanvulling op het reguliere spelaanbod van Scouting. Bij klimactiviteiten voor (jeugd)leden staat veiligheid voorop en daarvoor is goed materiaal noodzakelijk. Binnen Scouting Raboes is de Taskforce Materiaal verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het spelmaterialen waarbij zij aangeven welke materialen er aan vervanging toe zijn en welke nieuw aangeschaft moeten worden. In 2017 was het de beurt aan materialen als touw, klim- en heupgordels.

Scouting Raboes

Naar het overzicht
 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit