Familiebedrijf viert 85-jarig bestaan

Westland Familie Fonds schenkt Huizen een openbaar park.

Het Huizer familiebedrijf Westland Kaas, bekend van de merken Old Amsterdam en Maaslander, vierde afgelopen jaar haar 85-jarig bestaan! Ter gelegenheid van dit heuglijke feit, presenteert het Westland Familie Fonds een jubileumplan om in samenwerking met de Gemeente Huizen een stuk openbare groenvoorziening van 1300 m2 aan de Zuiderzee duurzaam op te waarderen. Dit zal in goed overleg gaan met de buurtbewoners en overige betrokkenen. Jubileumgeschenk: De duurzame opwaardering van de huidige groenvoorziening wordt door het WFF aan de Huizer samenleving als jubileumgeschenk aangeboden. De groenvoorziening krijgt een recreatieve functie en is openbaar toegankelijk. Inmiddels krijgt het plantsoen aan de Zuiderzee zijn vorm! Paden zijn aangelegd, er is gras ingezaaid en beplanting aangebracht. Inmiddels staan er bankjes en prullenbakken. Zo wordt het een fijne plek om te vertoeven voor de buurt. De keuze voor de aanleg van een park past in de filosofie van de familie Westland van maatschappelijk en duurzaam ondernemen. Buurtbewoners en medewerkers kunnen straks genieten van de prachtige natuur van het ‘Westlandlandpark’ om even bij te praten of om een rustmomentje te nemen tijdens een wandeling.

Gemeente Huizen

Naar het overzicht
 

Doelstelling

  • Het Westland Familie Fonds biedt financiële steun aan lokale en regionale kleinschalige projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel in Huizen en omgeving.
  • Het Westland Familie Fonds staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen.
  • Door de inzet van leden van de familie Westland en medewerkers van Westland Kaas wordt de betrokkenheid met kleinschalige projecten positief beïnvloed.

Ik wil een aanvraag indienen

Heeft uw organisatie of groep ook een goed plan, maar is de financiering nog niet helemaal rond?

U kunt een aanvraag indienen voor uw project! Als het voldoet aan de aan ons gestelde voorwaarden, maakt u kans op onze sponsoring.

PROJECT AANVRAGEN

© 2024 Westland Familie Fonds
Website door Hippit